Sep 3, 2009

Ramadhan...

Ramadhan thn ni mmg menyeronokkan....lain sikit drpd thn2 yg sblm ni....di saat saya akan menyambut Ramadhan & Aidilfitri dgn keluarga sy....ramai kwn2 yg akan sambut dgn penambahan ahli keluarga masing2....yg baru berkawhwin, mestila sambut dgn suami/isteri + family mertua di samping family yg dh sedia ada....yg dh lama kawen plak....sambut dgn anak yg mmg ditunggu2....ramai gak la yg dpt baby thn ni....yg paling best tu, timing nk dpt baby...kite hanya mampu merancang, Allah yg menentukan...dh baby nk lahir, nk buat cemane kan....rasa gembira dgn kehadiran baby tu, lupe la kejap psl x leh puasa & nk kene ganti puasa....ape lah sgt ganti puasa tu nk dibandingkn dgn ahli baru yg ditunggu2 nih, betul x??

Antara kwn2 yg baru dpt baby sama ade dlm bln puasa atau betul2 sblm puasa ni (yg saya ingat):
  1. amalina
  2. aisyah
  3. wani
  4. fika
  5. gee
  6. pija

maybe ade ramai lg kot, tp sy x ingat tarikh....minta maaf kalau x tersenarai....

Tahniah diucapkan pd yg bakal beraya dgn anak masing2 buat kali pertama...x kira la kene ganti puasa atau pn x...hehe...marah pija kalau dengar ni....

3 comments:

amalina said...

dah lama kita smua x bjumpa...last jumpa wktu wedding sy, tu pun azie tak de...hrp2 wedding AWK kitorg smua dpt dtg! haha!

amalina said...

ha..ha..Dayah marah! tak takut! ;p

anaqishop said...

cik dayah bila lak nak menyusul...hehe